Op landgoed De Reehorst is de nieuwbouw voor het hoofdkantoor van Triodos gepland. Het kantoorgebouw van ca. 13.000 m2 heeft een organische vorm en is opgebouwd uit een drietal torens die op de begane grond en 1e verdieping met elkaar verbonden zijn. Omdat het gebouw zich op een historische landgoed bevindt is het uiterst zorgvuldig ingepast in haar omgeving. De totale draagstructuur is ontworpen in hout. De verdiepingsvloeren worden gedragen door houten spanten die ruggelings naar elkaar zijn gepositioneerd. Dit geeft maximale transparantie in de glazen gevels en daarmee maximaal uitzicht voor de gebruikers. De vloeren en de kernen zijn uitgevoerd in Cross Laminated Timber (CLT) en verzorgen de stabiliteit van het gebouw. Hierdoor heeft het gebouw geen beton meer gebruikt boven de begane grondvloer. Het gebouw is ontworpen voor BREEAM-label Outstanding en ontving een speciale vermelding (‘Highly Commended’) bij de International BREEAM-awards in Londen.